- Δημιουργήστε τον προσωπικό σας λογαριασμό και αποθηκεύστε την δική σας λίστα αγαπημένων.
- Βρείτε το προϊόν που επιθυμείτε και πατήστε στο κουμπί "Προσθήκη στα Αγαπημένα".
- Βρείτε την δική σας λίστα Αγαπημένων στο προφίλ σας.
Σεμινάριο Brewing - Foundation level
Στόχος
Είτε είστε home barista είτε επαγγελματίας, το μάθημα ‘Brewing: Foundation’ θα σας παρουσιάσει τις τεχνικές εκείνες αλλά και τη θεωρία που απαιτούνται για να αξιοποιήσετε στο έπακρο μια σειρά μεθόδων παρασκευής. Αυτό το μονοήμερο εισαγωγικό μάθημα είναι ένα πολύ πρακτικό εργαστήριο όπου εξετάζουμε τις διαφορές μεταξύ των μεθόδων Immersion και Percolation, καθώς και το φάσμα των διαθέσιμων μεθόδων φιλτραρίσματος. Θα εξασκηθείτε με τον εξοπλισμό της επιλογής σας για να αναπτύξετε συνταγές και τεχνικές εργασίας. Περιλαμβάνει πρακτική εξάσκηση και online “γραπτή” εξέταση (30 ερωτήσεις με απαιτούμενο ποσοστό επιτυχίας 60%). Η παρακολούθηση της ενότητας ‘Introduction to Coffee’ συστήνεται χωρίς να είναι υποχρεωτική. Η επιτυχής ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος αξίζει 5 βαθμούς για το SCA Coffee Diploma.
Πρόγραμμα
Είδος Σεμιναρίου
Θεωρητικό & πρακτικό
Γλώσσα
Ελληνικά
Διάρκεια
7 ώρες
Η ομάδα των εκπαιδευτών μας
Η ομάδα των εισηγητών αποτελείται από έμπειρους εκπαιδευτές barista που έχουν πιστοποιηθεί από το UDC στην Τεργέστη και το SCA.
Χρήστος Ζαμανάκης AST (2022-2024)
Νεκτάριος Μαχραμόπουλος AST (2022-2024)
Περικλής Κοράνης AST (2022-2024)
Κώστας Τσιαμούρας AST (2022-2024)
Νίκος Μπάκας AST (2022-2024)
Σπύρος Πιλιάφας
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Εάν είστε ήδη μέλος, παρακαλούμε συμπληρώστε το email και τον κωδικό πρόσβασης.